تجربه چهار سال و چهار ماه اشتغالم به من ثابت کرد بخش فارسی صدای آمریکا نه یک تریبون بینالمللی است که صاحبان افکار و اندیشههای گوناگون و متغایر، طبق تعریف آزادی در آن ابراز نظر کنند و نه پیرو سیاست دولت آمریکا!!! بلکه فی الواقع یک ملغمه در هم جوش است.
به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از سایت مر کز اسناد انقلاب اسلامی سیاوش آذری با انتشار نامه سرگشاده?ای نوشت: من چهار ماه و نه سال در صدای آمریکا شاغل بودم و قبل از آن 50 سال سابقه خبرنگاری دارم. من معاون مدیر اخبار خبرگزاری پارس و گزارشگر سیاسی روزنامه کیهان در دوران شاه و نویسنده مجلات تهران مصور و سپید و سیاه بودم.
وی ادامه داده: اما لابد خواهید پرسید چرا (ناگزیر) به استعفا شدم و رفتم. به خصوص که با طومار شما دوستان پرمهر صدای آمریکا در پی کنار گذاشته شدن از سوی «سردبیر خبر!!؟؟» به کار بازگشتم و اینک با آمدن آقای رامین عسگرد رئیس جدید بخش فارسی، امید تازه ای در دل کارکنان دمیده است تجربه چهار سال و چهار ماه اشتغالم به من ثابت کرد بخش فارسی صدای آمریکا نه یک تریبون بینالمللی است که صاحبان افکار و اندیشههای گوناگون و متغایر طبق تعریف آزادی در آن ابراز نظر کنند و نه پیرو سیاست دولت آمریکا!!! بلکه (با پوزش و احترام به تلاشها و کوششهای تک تک شما همکاران گرامی) فی الواقع ملغمه در هم جوشی است از طرفداران (از نوع حامیان کروبی و موسوی) دو سه تن از طیف چپ، تعدادی طرفداران مصدق و جمهوریخواه که کارها را در دست دارند!! و چند نفر مشروطه خواه خاموش که طیف آخر به کلی مغضوب و به بازی گرفته نمی شوند!
آذری با لحنی متملقانه میافزاید: مایلم در این خداحافظی تاکید کنم که در این اداره مسئولان آمریکایی به ما ایرانی تبارها بسیار محبت کرده و میکنند و هرگز با قیافه عبوس با ما مواجه نشدند. باندبازی کمتر در کارشان دیده شده است، مجریان برنامهها را از میان پر قیچیها و همبازیها. اما از سوی سردبیر، همکاران خاص از رادیو فردا (هواداران جمهوری اسلامی) همینطور نورچشمیهای از ایران آمده که ایضا به جمهوری اسلامی گوشه چشم دارند! به بازی گرفته شده و به محض ورود رسمی شدند. این طیف مدتی هم صدای سید محمد خاتمی شده بودند.
وی ادامه داده: اصلاً آیا پرسیدهاید چرا پرزیدنت اوباما برای مصاحبه بی بی سی را به صدای آمریکا ترجیح داد و با بی بی سی مصاحبه کرد بی آن که صدای بخش فارسی آمریکا را به حساب بیاورد؟! سؤال این است که چه کسی این رسانه معتبر بینالمللی را به چنین سرنوشت حقارت آمیزی کشانده است؟ چرا فلان دختر تازه وارد و بی تجربه باید حقوقی بالا دریافت کند اما امثال من اخراج شوند.
سیاوش آذری در پایان نامه سرگشاده مینویسد: نهایت آن که، به لس آنجلس باز میگردم با کمتر زندگی می کنم و به حکم وظیفه برای نجات میهنم و آزادی همو طنانم مبارزاتم را از سر می گیرم. به قول شادروان ارتشبد آریانا یک لقمه کمتر، یک گلوله بیشتر... بار دیگر تاکید می کنم که من از صدای آمریکا، مسئولان آمریکایی آقای عسگرد رئیس جدید آن و شما همکاران و دوستان پرمهر نهایت رضایت و امتنان را دارم ولی در مورد سردبیر که صدای آمریکا را به تریبون جمهوری اسلامی تبدیل کرده، منتها درجه شاکیام و تاکید میکنم تا جهتداری و باندبازی او، در صدای آمریکا دنبال میشود، انتقادها از صدای آمریکا نیز ادامه خواهد داشت.
[ چهارشنبه 90/2/21 ] [ 8:0 عصر ] [ کربلایی جواد ]
[ نظر ]